TEAM EVOLUTION

TEAM EVOLUTION
T-EVO är en 24h non-stop tuff lagutmaning i små 2-mannalag som är särskilt framtagen för dig som tränar konstant varierad funktionell träning under hög intensitet. Namnet betyder som bekant utveckling och anspelar på både människans evolutionära utveckling och din personliga utveckling som människa och atlet. Det vill säga utmaningar som format oss till dem vi är genom det naturliga urvalet. EVOLUTION sätter dock fokus på utveckling och urval. Instruktörerna ska hjälpa er igenom de tuffa evolutionerna så att ni ska utvecklas till mentalt och fysiskt starkare människor med större självkännedom. Bli den bästa versionen av dig själv.

"Det är ingen konst att få hela klassen att bryta den första timmen, utmaningen för kadern ligger i att pressa alla till max utan att någon bryter under 20-24 timmar."

Vad: 24 intensiva timmar av non-stop fysisk, mental och emotionell träning.
Utrustning: Utomhusskor, friluftsbyxor, livrem, power bars. Dryck tilldelas av instruktörerna. T-shirt EVO är obligatorisk för båda i laget. 

Märket som du förtjänar efter genomfört event. Kan aldrig köpas, bara förtjänas. 

Challenge coin "MILRUCKs jetong" Är en miltär tradition och tilldelas de som gjort något som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Läs mer (Wiki)  

Förkrav:

Film:

CADRE
Leder EVOLUTION och är alltid utbildad vid ett jägar- eller specialförband. Van vid att leda små självständiga enheter som löser utmanande uppgifter under svåra omständigheter.  

COACH
Erfaren fystränare och /eller CrossFit coach. Van vid att skala och leda fysträning med kunskap om anatomi och skadeförebyggande träning. Själv genomgått MILRUCK EVOLUTION.  

MEDIC

Utbildad sjuksköterska eller läkare med tränings- och fältvana. Medför utrustning för både livräddande som mindre medicinska åtgärder.  

Tack för ett fantastiskt event! Om det är fler här som driver en box eller kanske tränar cf/liknande: se till att få fixa ett evolutionevent! //Jonas Lundin (201)
 Ägare av Crossfit Smedjan i Örebro