EVOLUTION

EVOLUTION
EVO är en 12h non-stop extremt tuff individuell utmaning som är särskilt framtagen för dig som tränar konstant varierad funktionell träning under hög intensitet. Namnet betyder som bekant utveckling och anspelar på både människans evolutionära utveckling och din personliga utveckling som människa och atlet. Det vill säga utmaningar som format oss till dem vi är genom det naturliga urvalet. EVOLUTION sätter dock fokus på utveckling och inte urval även om båda faktorerna naturligtvis förekommer. Instruktörerna (cadre, coach och medics) ska hjälpa er igenom de tuffa evolutionerna så att ni ska utvecklas till mentalt och fysiskt starkare människor med större självkännedom. Bli den bästa versionen av dig själv. 

"Det är ingen konst att få hela klassen att bryta den första timmen, utmaningen för kadern ligger i att pressa alla till max utan att någon bryter under tio timmar."

Vad: 12 intensiva timmar av non-stop fysisk, mental och emotionell träning.
Utrustning: Utomhusskor, friluftsbyxor, livrem. Tröja tilldelas. Mat och dryck tilldelas av instruktörerna. 
Hur: Genomförs endast på beställning
 

Märket som du förtjänar efter genomfört event. Kan aldrig köpas, bara förtjänas. 

CADRE
Leder EVOLUTION och är alltid utbildad vid ett jägar- eller specialförband. Van vid att leda små självständiga enheter som löser utmanande uppgifter under svåra omständigheter.  

COACH
Erfaren fystränare och /eller CrossFit coach. Van vid att skala och leda fysträning med kunskap om anatomi och skadeförebyggande träning. Själv genomgått MILRUCK EVOLUTION.  

MEDIC

Utbildad sjuksköterska eller läkare med tränings- och fältvana. Medför utrustning för både livräddande som mindre medicinska åtgärder.